• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50 binnen NL
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0

Retourneren

Indien je een ontvangen product wenst te retourneren, kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden doen, mits het product in de originele verpakking zit en ongebruikt is. Je kunt het pakket afgeven bij het postkantoor. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Ook kun je het product gratis retourneren in de winkel.

Retourneren in de winkel

Wanneer je een product wil retourneren in de winkel, hoef je dit niet vooraf te melden. Neem het artikel dat je terug wil brengen en je factuur mee naar de winkel. Je ontvangt direct contant je geld terug.

Retourneren via de post

Wanneer je een product wil retourneren via de post hoef je dit niet vooraf aan ons te melden, we stellen dit echter wel op prijs. Je kunt het artikel met retourformulier sturen naar onderstaand adres. De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Na retourontvangst ontvang je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug maar tenminste binnen 14 dagen.

Animal Center
Nijverheidsweg 1
5731 HZ Mierlo

Beschadigd of ondeugdelijk product ontvangen

Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg verpakt en verzonden. Toch kan het voorkomen dat je een product ontvangt dat beschadigd, incompleet of defect is. Indien je een ondeugdelijk product hebt ontvangen, sturen wij zo snel mogelijk een nieuw exemplaar toe of betalen wij het betaalde bedrag aan u terug. Wil je het beschadigde product retourneren, dan vragen wij je contact met ons op te nemen via klantenservice@animalcenter.nl of telefonisch via 0492 - 72 94 72, zodat we kunnen overleggen over de wijze van retourneren.