0
menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

De grootste dierenwinkel in Kaatsheuvel

Animal Center is niet zomaar een grote dierenwinkel, maar een echte megastore. Direct bij het betreden wordt duidelijk dat dierenliefhebbers werkelijk voor alles bij ons terecht kunnen. Het enorme assortiment, de laagdrempelige dierenkliniek, de sfeervolle presentaties, scherpe prijzen en gratis parkeergelegenheid maken een bezoek aan onze winkel een ware belevenis en beslist de moeite waard. U vindt onze winkels in Kaatsheuvel en Vught (geopend vanaf 31 maart 2018). Adres en openingstijden >>

Groot assortiment, scherpe prijzen

Bij Animal Center vindt u werkelijk alles voor hond, kat, paard en ruiter, knaagdier, vogel, aquarium, pluimvee en (hobby)boerderijdieren. Tezamen met ons deskundig personeel en zeer scherpe prijzen is een bezoek aan onze winkel een must voor elke dierenliefhebber! 

Pets Health dierenkliniek

Wist u dat wij een eigen Pets Health dierenkliniek in de winkel hebben? Gerealiseerd in samenwerking met dierenkliniek De Langstraat uit Waalwijk. Een bewuste keuze, zodat hoogwaardige veterinaire zorg tijdens een bezoek aan de winkel toegankelijk en laagdrempelig is. Lees meer >>

Voordelig in diervoeding

Wij hebben een zeer grote afdeling diervoeding in grootverpakkingen voor vaste lage prijzen. Zoals honden- en kattenvoeding, paardenvoeding en (pluim)veevoeding. Ook vindt u veel verschillende bodembedekkers in ons assortiment.

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kunt u naar hartenlust shoppen voor uw dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle designmeubelen voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends!

Aquariumafdeling

Bezoek onze fraaie en indrukwekkende aquariumafdeling. Onze meterslange aquariumstelling met de mooiste koudwater- en tropische vissen is volledig geautomatiseerd voor een optimale waterkwaliteit en gezonde vissen. Aquaria in prachtige designs staan ruim gepresenteerd. Volop planten, decoratiematerialen, filters, accessoires en deskundig advies!

Dogwash

In een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer? In onze Dogwash kunt u uw hond gemakkelijk en snel wassen én drogen. Met een paar simpele handelingen stelt u uw ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. De Dogwash werkt met pauzes zodat u uw hond rustig kunt wassen.
Lees meer >>

​Bezoek onze trimsalon

Gun uw hond de perfecte trimbeurt en doe uw hond en uzelf een groot plezier! In onze Pets Care & Wellness trimsalon werken gediplomeerde trimmers. Door de grondige kennis van vachttypen en –structuren krijgen alle honden de meest passende behandeling. Lees meer >>

Uw aankopen thuisbezorgd

Indien u in de regio woont, kunt u ervoor kiezen om uw grote aankopen gemakkelijk thuis te laten bezorgen.
Meer informatie over bezorgen >>

Ontdek Animal Center Kaatsheuvel


Ontdek Animal Center Vught


Een impressie van onze winkel

Bekijk hieronder foto's van onze winkel en ontdek de verschillende afdelingen.