• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50 binnen NL
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0

Alles voor je aquarium bij Animal Center Kaatsheuvel, Vught, Tilburg en Mierlo!

Aquariumafdeling

Op zoek naar een aquariumwinkel in Kaatsheuvel, Vught, Mierlo of Tilburg? Kom dan naar Animal Center! In onze winkel vind je een prachtige, grote aquariumafdeling. Op deze afdeling vind je de mooiste aquaria, aquariumvissen, aquariumplanten, decoratie en alle andere benodigdheden om van jouw aquarium een waar succes te maken.

Aquaria

Aquaria

Of je nu een starter bent of al een ervaren aquariumhouder, door ons ruime aanbod vind je bij Animal Center altijd het aquarium dat bij jouw wensen past. Ben je op zoek naar een aquarium inclusief filter, verlichting en verwarmingselement zodat je direct aan de slag kunt of zoek je een los aquarium? Ons assortiment bestaat uit diverse afmetingen, kleuren en prijsklassen. Bovendien zijn veel van onze aquaria ook te koop inclusief aquariummeubel. Handig om al je aquariumbenodigdheden in op te bergen.

Aquariumplanten

Aquariumplanten

Aquariumplanten creëren sfeer in je aquarium en zijn noodzakelijk om de kwaliteit van je aquariumwater op peil te houden. Planten nemen afvalstoffen op, geven zuurstof af en zorgen daarnaast voor voldoende schuilplaatsen voor vissen. In onze plantenbakken vind je veel verschillende soorten aquariumplanten, waarmee je jouw aquarium kunt opfleuren.

Vissen

Vissen

Onze meterslange aquariumwand biedt je een uitgebreide keuze in zoetwatervissen. Ook alles om je vissen de beste verzorging te geven vind je bij ons in de winkel, zoals kwalitatief vissenvoer, voederautomaten en medicijnen om je aquarium gezond te houden.

Aquariumbenodigdheden

Aquariumbenodigdheden

Naast aquaria, vissen en planten ben je bij ons ook aan het juiste adres voor al je andere aquariumbenodigdheden. Pompen, filters, verlichting, verwarmingselementen, alles om je aquarium schoon te houden en nog veel meer.

CO2 in je aquarium

Wil je CO2 toevoegen aan je aquarium? Bij Animal Center ben je aan het juiste adres. Je koopt bij ons complete CO2 sets, CO2 tests en bovendien kun je jouw lege CO2 fles bij ons omruilen voor een volle fles, als de keurdatum nog goed is.

Gratis je aquariumwater laten testen

Ben je benieuwd naar de conditie van jouw aquariumwater? Kom dan bij ons langs en wij testen gratis je aquariumwater op verschillende waterwaardes.

Alles voor je aquarium bij Animal Center

Kom eens langs op onze aquariumafdeling en laat je verrassen door de ruime keuze in aquaria, vissen, planten en benodigdheden. Heb je vragen over het opstarten of onderhouden van een aquarium? Vraag gerust een van onze medewerkers om advies. Zij helpen je graag.