• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50 binnen NL
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0

Check & Vaccinatie ONLY

 
Het Check & Vaccinatie ONLY-spreekuur is tijdelijk uitsluitend op afspraak. Maak hier uw afspraak.
 

Check & Vaccinatie ONLY

Uw huisdier voordelig inenten voor slechts € 44,50

Elke maandag t/m vrijdag van 16.00 tot 16.30 uur (op afspraak in Kaatsheuvel)

Om de beste zorg voor uw dier nóg toegankelijker te maken en de noodzakelijke jaarlijkse bescherming door vaccinatie te stimuleren, bieden wij Check & Vaccinatie ONLY aan. Op speciale momenten kunt u met uw gezonde hond, kat of konijn langskomen voor vaccinaties met bijbehorende gezondheidscheck. Binnen deze tijden kunt u zonder afspraak terecht bij de dierenarts. U betaalt een voordelig vast tarief en geen kosten voor het consult.

Gezondheidscheck en vaccinatie

Check & Vaccinatie ONLY is uitsluitend bedoeld voor het geven van vaccinaties, zodat onze dierenarts u en uw huisdier goed en efficiënt van dienst kan zijn. Voor andere diensten zoals het knippen van nagels of het onderzoeken en behandelen van gezondheidsproblemen kunt u op een ander moment bij ons terecht. Alleen gezonde dieren kunnen gevaccineerd worden. Om deze reden krijgt uw huisdier eerst een korte gezondheidscheck.

Constateert de dierenarts tijdens Check & Vaccinatie ONLY een mogelijk gezondheidsprobleem, dan wordt apart een afspraak gemaakt om dit te onderzoeken. Heeft u tijdens Check & Vaccinatie ONLY vragen over bijvoorbeeld ontworming, vlooienbestrijding of het meenemen van uw huisdier op vakantie, dan kunt u terecht bij de assistente.

Pups en kittens

Hoewel pups en kittens van harte welkom zijn op het Check & Vaccinatie ONLY spreekuur, is ons advies om voor uw eerste vaccinaties van uw puppy of kitten een aparte afspraak voor een gewoon consult + vaccinatie te maken. Er is dan ruim voldoende tijd om het dier te laten wennen en u uitgebreid te adviseren. Nestentingen zijn om organisatorische redenen uitgesloten van Check & Vaccinatie ONLY. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Seniordieren

Ook voor seniordieren is het, gezien de vaker voorkomende gezondheidsproblemen, verstandiger om een aparte afspraak voor een gewoon consult + vaccinatie te maken. 

Tarieven

Het Check & Vaccinatie ONLY basistarief van € 44,50 geldt alleen voor de reguliere jaarlijkse cocktailvaccinaties voor hond, kat, konijn en voor puppy- en kittenvaccinaties. Ook kunnen wij uw huisdier tijdens Check & Vaccinatie ONLY inenten tegen rabiës of kennelhoest. Voor deze aanvullende inentingen betaalt u € 44,50 per vaccinatie.

Goed om te weten

  • Ontworm uw hond of kat ± 1 week voor de vaccinatie.
  • Vergeet niet om het dierenpaspoort mee te nemen.
  • Een rabiësvaccinatie dient minimaal 21 dagen voor vertrek naar het buitenland te worden gegeven. Check voor overige eisen www.licg.nl

Voor meer informatie en vragen over het vaccineren van uw huisdier kunt u terecht bij de Pets Health balie.